49,5931$%0,08
55,6836€%-0,08
66,4463£%0,15
6.591,13%0,27
4.130,85%0,14
%
19:32
(ANKARA) – Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Reşad Aslanov, YÖK Başkanı Erol Özvar’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, çift diploma programlarının geliştirilmesi, üniversitelerin ve programların karşılıklı tanınması konularının ele alındığı duyruldu.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:
“Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Sayın Reşad Aslanov’u Yükseköğretim Kurulumuzda ağırladık. Görüşmemizde, çift diploma programlarının geliştirilmesi, üniversitelerin ve programların karşılıklı tanınması başta olmak üzere yükseköğretim alanındaki ortak gündemimizi değerlendirdik. İki kardeş ülke arasındaki akademik iş birliğini daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sayın Büyükelçiye nazik ziyareti için teşekkür ediyorum.”
1
Bolu’da otoyolda sağanakta şarampole yuvarlanan araçtaki 2 kişi yara almadı
10965 kez okundu
2
Isparta Sütçüler’deki Yazılı Kanyon’da mahsur 13 kişiden 3’ü kurtarıldı, 1 kişi öldü
801 kez okundu
3
Isparta’da kanyonda mahsur kalan 14 İHH gönüllüsünden biri öldü! 13 kişi için zamanla yarış
709 kez okundu
4
10 ülkeden yaklaşık 3 bin sporcunun katıldığı Gelibolu Maratonu sona erdi
694 kez okundu
5
Zonguldak’ta su taşkını nedeniyle jandarma kamyon dışındaki araçları durdurdu
645 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.