45,2258$% 0.06
52,9584€% 0.17
6.626,07%0,85
10.793,00%0,70
43.020,00%0,79
4.558,14%0,80
02:00
Bu sezonun yaz transfer döneminde Galatasaray’dan ayrılarak, Serie A ekiplerinden Udinese’ye kiralık olarak transfer olan Nicolo Zaniolo geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.
“HERKES BUNU HAYAL EDER”
Udinese’ye transfer süreci hakkında konuşan Zaniolo, “Aston Villa, Atalanta ve Fiorentina’daki deneyimlerim iyi gitmediği için fırsatlarımın azaldığı bir noktaya gelmiştim. Kendime ‘Bu son şanslarından biri, dene,’ dedim ve Udinese’nin söylediklerini alçakgönüllülükle ve isteyerek dinledim. Bana her zaman Udinese’nin oyuncuları canlandırmada ve geliştirmede iyi bir kulüp olduğunu söylediler ve ben de fırsatı değerlendirdim. Gelmeden önce Gökhan İnler ve teknik direktör Runjaic ile birçok kez görüştüm, ancak her şey son ana kadar belirsizdi çünkü Galatasaray önce başka bir oyuncu transfer etmek istiyordu. Sonunda Gündoğan’ı transfer ettiler ve beni serbest bıraktılar, ama transfer penceresinin son beş dakikasında oldu.” ifadelerini kullandı.


İtalya Milli Takımı’na geri dönmek olduğunu belirten Nicolo Zaniolo şu sözlerle devam etti:
“Milli takım, futbol oynamaya başlayan her çocuğun hayali ve bir oyuncunun ulaşabileceği en yüksek seviyedir. Ben her zaman bunun hayalini kurdum, 2006 Dünya Kupası’nın ve 2021 Avrupa Şampiyonası’nın inanılmaz duygularını hala hatırlıyorum, bu harika bir şey çünkü tüm taraftarları bir araya getiriyor. Bu yılki hedefim o kadronun bir parçası olmaktı, sonra seçimleri yapanlar var ve bu seçimlere saygı duyulmalı. Şimdi milli takım için zor bir dönem ve İtalya’yı hak ettiği seviyeye geri getirmek için birlik içinde kalmalıyız. Çağrılmadığım için hayal kırıklığına uğradım, gerçekten istiyordum, ama bu daha da fazlasını yapmam gerektiği anlamına geliyor.”
“KALMAYA HAZIRIM”
Son olarak geleceğiyle ilgili konuşan Nicolo Zaniolo şu sözlerle cümlelerini noktaladı:
“Udinese’ye inanılmaz derecede minnettarım. Şimdi oturup geleceğin ne getireceğini konuşacağız. Kalmaya, hatta uzun yıllar kalmaya açığım; burada mutluyum. Herkesin kabul etmesi gereken bir karar, ama herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Teklif ne olursa olsun masaya oturacağım çünkü bu kulübe çok minnettarım.”

TV RehberiHangi maçHangi kanalda?Şimdi Keşfet

1
Atina’da zafer ÇBK Mersin’in! Şampiyonluk geliyor.. Athinaikos Qualco – ÇİMSA ÇBK Mersin maç sonucu 80-85
431 kez okundu
2
Red Bull Four 2 Score Sokak Futbolu Turnuvası başlıyor
107 kez okundu
3
Galatasaray-Trabzonspor maçında 2 yıldız yok!
104 kez okundu
4
Luka Doncic sakatlandı! Los Angeles Lakers mağlup oldu
102 kez okundu
5
Antalyaspor deplasman galibiyetini unuttu
100 kez okundu