44,8708$% 0.25
52,8974€% 0.04
6.901,95%0,15
11.213,00%-0,03
44.749,00%-0,02
4.792,74%0,08
02:00
Beşiktaş’ta yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürerken, hücum hattına yönelik dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Siyah-Beyazlılar’ın, Polonya temsilcisi Jagiellonia Bialystok forması giyen Afimico Pululu ile ilgilendiği öne sürüldü.
YÖNETİM YAKIN TAKİPTE
Polonya basınında yer alan haberlere göre, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki forvetin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kartal’ın bu transferde en güçlü adaylardan biri olduğu belirtilirken, yönetimin oyuncunun durumunu yakından takip ettiği ifade edildi.


Deneyimli golcü, Jagiellonia formasıyla çıktığı 41 karşılaşmada 17 gol atıp, 6 asist yaptı.
ARA TRANSFERDE İSTENMİŞTİ
Bonservis bedeli ödemeden kadroya katılabilecek olması, Pululu’yu listenin üst sıralarına çıkardı. Kongolu oyuncu için Beşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz ara transfer döneminde de devreye girmişti. Ancak o dönem Hyeon-gyu Oh transferi gerçekleştirilmişti. Oh’un yanına ekleme yapmak isteyen Siyah-Beyazlı ekibin, alternatif isimler üzerinde de çalıştığı öğrenildi.
TV RehberiHangi maçHangi kanalda?Şimdi Keşfet

1
Atina’da zafer ÇBK Mersin’in! Şampiyonluk geliyor.. Athinaikos Qualco – ÇİMSA ÇBK Mersin maç sonucu 80-85
195 kez okundu
2
Red Bull Four 2 Score Sokak Futbolu Turnuvası başlıyor
90 kez okundu
3
Luka Doncic sakatlandı! Los Angeles Lakers mağlup oldu
87 kez okundu
4
Galatasaray-Trabzonspor maçında 2 yıldız yok!
86 kez okundu
5
Selçuk İnan: ‘Kimseye saygısızlık yapmadım! Beni biraz üzüyorsunuz…’ Galatasaray-Kocaelispor maçının ardından olay sözler
23 kez okundu