49,6090$%0,08
55,5785€%-0,14
66,4170£%-0,14
6.384,76%-0,62
3.995,69%-0,72
%
12:43
Şenol Güneş, A Milli Takım ve milli takımın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın’la ilgili bir açıklama paylaştı. Güneş, katıldığı bir etkinliktei sözlerinin farklı bir anlamda değerlendirilmemesi için bu açıklamayı yaptığı belirtti. Deneyimli teknik drektör ayrıca verdiği yanıtta herhangi bir beklenti içinde olmadığını ve sözlerinin serzeniş içermediğini ifade etti. Şenol Güneş açıklamasında, “Katıldığım etkinlikte A Millî Takım’ın teknik direktörlüğüyle ilgili yöneltilen bir soruya verdiğim yanıtın, özellikle sosyal medyada, Sergen Yalçın’ın göreve getirilmesine sitem ettiğim şeklinde yorumlandığını görüyorum.” dedi. Güneş sözlerine şöyle devam etti, “‘Benimle görüşmediler’ sözüm, yöneltilen soruya verdiğim doğrudan bir yanıttı; herhangi bir beklenti, kırgınlık ya da serzeniş içermiyordu. Millî Takım’da kararları ilgili kurum ve yetkililer verir. Bu kararların sorumluluğu da onlara aittir.”
Tümü “BAŞARILAR DİLİYORUM” Şenol Güneş sözlerini şöyle tamamladı, “Sergen Yalçın’a görevinde başarılar diliyorum. Milli Takım’ın başarısı hepimizin ortak temennisidir. Sözlerimin farklı bir anlamda değerlendirilmesini istemediğim için bu açıklamayı yapma gereği duydum. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım.” NE OLMUŞTU? Şenol Güneş’e dün katıldığı bir etkinlikte A Milli Takım teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın’ın getirilmesi ve kendisiyle görüşme yapılıp yapılmadığıyla ilgili bir soru yönetilmişti. Güneş soruyu şöyle yanıtlamıştı, “Benimle görüşmediler. Sergen’i aldılar, hayırlı olsun. Her kurumda kararı yetkililer verir ve sorumluluk onlarındır. Orada yönetim devam ediyor ve haziran ayında kongre var. Başarı ve başarısızlık tek bir nedenle olmaz. Kararın doğru mu yanlış mı olduğunu zaman gösterir. Göreve kim gelirse gelsin milli takımın hocasıdır ve ona uygun davranmasıyla başarılı olmasını isteriz.”
1
Bolu’da otoyolda sağanakta şarampole yuvarlanan araçtaki 2 kişi yara almadı
15409 kez okundu
2
Isparta Sütçüler’deki Yazılı Kanyon’da mahsur 13 kişiden 3’ü kurtarıldı, 1 kişi öldü
806 kez okundu
3
Isparta’da kanyonda mahsur kalan 14 İHH gönüllüsünden biri öldü! 13 kişi için zamanla yarış
711 kez okundu
4
10 ülkeden yaklaşık 3 bin sporcunun katıldığı Gelibolu Maratonu sona erdi
699 kez okundu
5
Zonguldak’ta su taşkını nedeniyle jandarma kamyon dışındaki araçları durdurdu
648 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.