49,4840$%0,10
55,6436€%0,12
66,0003£%0,39
6.633,21%-0,03
4.165,85%-0,13
%
12:44
RUSYA Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Ukrayna’nın ülkedeki petrol rafinerilerine yönelik son saldırılarında ciddi bir hasar meydana gelmedi” dedi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da düzenlenen ‘Delovaya Rossiya’ adlı iş dünyası forumuna video konferans yöntemiyle katılarak açıklamada bulundu. Ukrayna’nın Rusya’daki petrol rafinerilerine yönelik saldırılarını sürdürdüğünü söyleyen Putin, “Bazı rafinerilere saldırı düzenlemeye çalıştılar. Bazı yerleri vurdular, ciddi bir hasar yok ancak saldırılar devam ediyor. İlk adımı onlar attı, biz karşılık vermeye başladık. Şimdi enerji tesisleri ve veri merkezleri dahil diğer tesislerle ilgili de şikayet ediyorlar. Başlamamaları gerekirdi. Bu adımı atmadan önce sonuçlarını iyice düşünmeliydiler” ifadelerini kullandı.
1
Bolu’da otoyolda sağanakta şarampole yuvarlanan araçtaki 2 kişi yara almadı
4140 kez okundu
2
Musa Ertugan, Elmalı’da elmanın 4 liraya alıcı bulmasına iktidara çağrıda bulundu
461 kez okundu
3
Gazze’de mahsur kalan Türk vatandaşlarından tahliye çağrısı: Daha fazla sevdiğimizi kaybetmeden yardım edin
350 kez okundu
4
Beşiktaş’tan Hoffenheim’a yanıt: “Olur öyle”
335 kez okundu
5
Dakikalar artık 61 saniye sürmeyecek! Saat sisteminde tarihi değişim
131 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.