49,6090$%0,08
55,5785€%-0,14
66,4170£%-0,14
6.384,76%-0,62
3.995,69%-0,72
%
05:43
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında sahasında İngiltere temsilcisi Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlıların ilk golünü kaydeden Wilfred Ndidi, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Nijeryalı futbolcu, ilk yarıya yavaş başladıklarını ancak sonrasında oyunun kontrolünü ele alarak golü bulduklarını söyledi.“İYİ BİR MAÇ OLDU” Ndidi, “Bugün iyi bir maç olduğunu söyleyebilirim. İlk yarı yavaş başladık ama momentumu yakaladık ve golü bulduk. İkinci yarıda da benzeri oldu. Genel olarak iyi bir maçtı.” ifadelerini kullandı. “BEŞİKTAŞ BÜYÜK BİR CAMİA” Beşiktaş’ın gelişiminden ve takımın mücadelesinden memnun olduğunu dile getiren Ndidi, sözlerini şöyle sürdürdü: “Beşiktaş büyük bir camia. Büyük ligden gelen takımlara karşı kendimizi gösteriyoruz. İyi yoldayız, herkes çalışıyor. Herkes mücadele ediyor. Her şey harika gidiyor.” GOL SEVİNCİNİ ANLATTI Crystal Palace karşısında Beşiktaş’ın ilk golünü atan Ndidi, gol sevincine ilişkin de konuştu. Nijeryalı futbolcu, “Aslında kendimi tebrik ediyordum, bravo diyordum kendime.” dedi.
🔥GOOLL: Beşiktaş, Ndidi’nin golüyle Crystal Palace karşısında öne geçti! https://t.co/t1gxAZXBg2 — Sporx (@sporx) October 22, 2026
1
Bolu’da otoyolda sağanakta şarampole yuvarlanan araçtaki 2 kişi yara almadı
14781 kez okundu
2
Isparta Sütçüler’deki Yazılı Kanyon’da mahsur 13 kişiden 3’ü kurtarıldı, 1 kişi öldü
805 kez okundu
3
Isparta’da kanyonda mahsur kalan 14 İHH gönüllüsünden biri öldü! 13 kişi için zamanla yarış
711 kez okundu
4
10 ülkeden yaklaşık 3 bin sporcunun katıldığı Gelibolu Maratonu sona erdi
698 kez okundu
5
Zonguldak’ta su taşkını nedeniyle jandarma kamyon dışındaki araçları durdurdu
647 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.