49,7315$%0,17
55,7167€%-0,13
66,5733£%-0,10
6.415,91%-0,14
4.020,23%-0,11
%
12:43
Meryem Uzerli ile Halit Ergenç, birlikte rol aldıkları İmroz’da Bahar filminin dünya prömiyeri için Mısır’da düzenlenen El Gouna Film Festivali’nde buluştu. İkili, yıllar önce birlikte rol aldıkları Muhteşem Yüzyıl dizisinin ardından bu kez sinema filminde başrolleri paylaştı.

Yönetmenliğini Özcan Alper’in üstlendiği İmroz’da Bahar, Gökçeada’da yolları kesişen iki kişinin hikâyesini anlatıyor. Geçmişlerinin izlerini taşıyan karakterler, adada karşılaşmalarıyla birlikte yeni bir başlangıç ihtimaliyle yüzleşiyor.

Senaryosunu Özcan Alper’in Luzin Dink’le birlikte kaleme aldığı filmin çekimleri Gökçeada’da tamamlandı. Halit Ergenç ve Meryem Uzerli, prömiyerde film ekibiyle birlikte festivale katıldı.

Ekim Devrim Manduz Haberler.com
1
Bolu’da otoyolda sağanakta şarampole yuvarlanan araçtaki 2 kişi yara almadı
13692 kez okundu
2
Isparta Sütçüler’deki Yazılı Kanyon’da mahsur 13 kişiden 3’ü kurtarıldı, 1 kişi öldü
805 kez okundu
3
Isparta’da kanyonda mahsur kalan 14 İHH gönüllüsünden biri öldü! 13 kişi için zamanla yarış
711 kez okundu
4
10 ülkeden yaklaşık 3 bin sporcunun katıldığı Gelibolu Maratonu sona erdi
697 kez okundu
5
Zonguldak’ta su taşkını nedeniyle jandarma kamyon dışındaki araçları durdurdu
647 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.