49,7557$%0,14
55,6671€%-0,09
66,4622£%-0,13
6.435,32%0,79
4.017,36%0,53
%
19:25
Malatya‘da düzenlenen 12. Kitap Fuarı 4. gününde sürüyor.
Malatya Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, 300’ün üzerinde yayınevi ve yazar, okuyucularla buluşuyor.
Bu yıl “Kitapla Güçlenen Şehir” temasıyla düzenlenen fuara gelen kitapseverler, stantlarda yer alan kitapları inceleyip alışveriş yapma imkanı buluyor.
Ziyaretçilerden Taha Yasin Ölmeztoprak, AA muhabirine kitap fuarını sevdiğini ve ailesiyle geldiğini söyledi.
Alışveriş yaptıklarını anlatan Ölmeztoprak, “Her yıl kitap fuarına geliyoruz. Bu yıl da oğlumla geldik. Malatya, depremden sonra ayağa kalkmaya çalışan bir şehir. Böyle etkinlikler, Malatya’nın kültür hayatına önemli katkılar sağlıyor. Biz de istifade etmeye çalışıyoruz.” dedi.
Fuar, 1 Kasım’a kadar devam edecek.
1
Bolu’da otoyolda sağanakta şarampole yuvarlanan araçtaki 2 kişi yara almadı
19313 kez okundu
2
Sedat Peker’le fotoğrafı gündem olmuştu! Üşümezsoy’dan dikkat çeken sözler
1285 kez okundu
3
Bakanlık yetkilisi Çakal, TAGEM’in gen kaynaklarını 49 enstitüyle koruduğunu söyledi
961 kez okundu
4
Buzlar eriyince Ötzi gibi kalıntılar ortaya çıkıyor, kurtarmak için kısa süre var
911 kez okundu
5
Isparta Sütçüler’deki Yazılı Kanyon’da mahsur 13 kişiden 3’ü kurtarıldı, 1 kişi öldü
808 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.