49,8340$%0,08
55,5829€%0,17
66,4157£%0,09
6.518,45%0,27
4.062,88%0,07
%
05:47
Ak Parti Genel Merkez Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi, önceki dönem Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Bilecik‘te bir dizi temasta bulundu.
Mahir Ünal, programı kapsamında ilk olarak AK Parti Bilecik İl Başkanlığına geldi. AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve teşkilat mensupları tarafından ağırlanan Ünal ile teşkilat çalışmaları üzerine istişarelerde bulunuldu. Görüşmede birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Ünal ve beraberindeki heyet, il başkanlığındaki programın ardından Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer ile bir araya geldi. Program kapsamında son olarak Osmanlı Devleti’nin manevi mimarlarından Şeyh Edebali Hazretleri’nin türbesine giden Ünal ve beraberindeki teşkilat mensupları, Şeyh Edebali Hazretleri’ni rahmet ve minnetle andı.
AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, “Önceki dönem Kültür ve Turizm Bakanımız, Genel Merkez MKYK Üyemiz Mahir Ünal’ı teşkilatımızla birlikte il başkanlığımızda ağırladık. Teşkilat çalışmalarımız üzerine samimi ve verimli istişarelerde bulunarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Ardından Valimiz Faik Oktay Sözer ile bir araya geldik. Son olarak Şeyh Edebali Hazretleri’nin türbesinde manevi mirasımızı yad ederek kendisini rahmet ve minnetle andık. Mahir Ünal’a nazik buluşması ve değerli katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.
1
Bolu’da otoyolda sağanakta şarampole yuvarlanan araçtaki 2 kişi yara almadı
25829 kez okundu
2
Sedat Peker’le fotoğrafı gündem olmuştu! Üşümezsoy’dan dikkat çeken sözler
1295 kez okundu
3
Eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett’tan seçim sonrası ilk açıklama: Hükümet kurmak için görüşmelere başladık bile
1271 kez okundu
4
Bakanlık yetkilisi Çakal, TAGEM’in gen kaynaklarını 49 enstitüyle koruduğunu söyledi
971 kez okundu
5
Buzlar eriyince Ötzi gibi kalıntılar ortaya çıkıyor, kurtarmak için kısa süre var
919 kez okundu