49,6237$%0,14
55,8314€%0,23
66,6528£%0,37
6.445,85%-2,32
4.045,48%-2,31
%
05:41
Konya‘nın Beyşehir ilçesinde mercimek üretimi yapan çiftçilere, 30 ton tohum dağıtımı gerçekleştirildi.
İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, İçerişehir Mahallesi’ndeki bir park alanı yanında düzenlenen törende yaptığı açıklamada, tarımsal üretim planlaması kapsamında üreticilere destek vermeye devam ettiklerini belirtti.
İlçedeki üreticilere 30 ton mercimek tohumu dağıttıklarını aktaran Seçen, baklagillerin katma değeri yüksek ve zorlu iklim koşullarına dayanıklı ürünler arasında bulunduğunu ifade etti.
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da tarım ve hayvancılık alanındaki çalışmalara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
Konuşmaların ardından mercimek tohumları üreticilere teslim edildi.
1
Bolu’da otoyolda sağanakta şarampole yuvarlanan araçtaki 2 kişi yara almadı
12534 kez okundu
2
Isparta Sütçüler’deki Yazılı Kanyon’da mahsur 13 kişiden 3’ü kurtarıldı, 1 kişi öldü
802 kez okundu
3
Isparta’da kanyonda mahsur kalan 14 İHH gönüllüsünden biri öldü! 13 kişi için zamanla yarış
710 kez okundu
4
10 ülkeden yaklaşık 3 bin sporcunun katıldığı Gelibolu Maratonu sona erdi
694 kez okundu
5
Zonguldak’ta su taşkını nedeniyle jandarma kamyon dışındaki araçları durdurdu
646 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.