DOLAR

49,6090$%0,08

EURO

55,5785€%-0,14

STERLİN

66,4170£%-0,14

GRAM ALTIN

6.384,76%-0,62

ONS

3.995,69%-0,72

BİST100

%

Sabah Vakti a 02:00
Bolu PARÇALI AZ BULUTLU 20°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Hatay Arsuz’da TÜBİTAK 4009 projesinin açılışı Kaymakam katılımıyla yapıldı

Hatay'ın Arsuz ilçesinde TÜBİTAK 4009 kapsamındaki STEM projesinin açılışı, Kaymakam Fatih Eroğlu'nun katılımıyla yapıldı. Projeyle okullar arası imkan farklılıklarının azaltılması ve çocukların bilimsel, teknolojik gelişmelerden yararlanması hedefleniyor.

Hatay‘ın Arsuz ilçesinde TÜBİTAK 4009 kapsamında hayata geçirilen “Doğa Temelli Çevresel Farkındalık ve Erken Yaşta STEM Öğrenme Modeli” projesinin açılış programı gerçekleştirildi.

Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen projenin açılışına Kaymakam Fatih Eroğlu katıldı. Programda proje yürütücüsü öğretmen Ceren Kiş’e ve projeye akademik destek sağlayan İskenderun Teknik Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Kadir Tohma’ya teşekkür belgeleri verildi.

Eroğlu, programın ardından çocukların hazırladığı projelerin yer aldığı stantları ve etkinlik alanlarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Projenin, il ve ilçe merkezlerindeki okullarla köy okulları arasındaki imkan farklılıklarının azaltılmasına ve çocukların bilimsel ve teknolojik gelişmelerden yararlanmasına katkı sunmasının hedeflendiği belirtildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.