49,7808$%0,07
55,5532€%-0,12
66,4074£%0,01
6.488,30%0,97
4.055,56%0,96
%
18:04
Ruhsal ve bedensel rahatsızlıkları olduğunu öne sürdüğü bir kişiye biyoejenerji terapisi uygulayan kadının görüntüleri büyük tartışma yarattı. Kısa sürede binlerce kez izlenen ve geniş bir kitleye ulaşan video, kullanıcıların tepkisini çekti.
Sözde tedavi anlarına ilişkin paylaşılan videonun altına kullanıcılar tarafından binlerce eleştirel yorum yapıldı. Uygulamayı inandırıcı bulmayan ve çaresiz insanların suistimal edildiğini savunan vatandaşlar “3 yaşındaki kardeşim kendi kendine evcilik oynarken daha mantıklı hareketler yapıyor”, “Buna para verip yaptırana vasi atanması gerekiyor”, “Şarlatan hepsi. Mağdur, çaresiz insanları kullanan sahtekarlar”, “Acaba günde kaç keriz gidiyor?” şeklinde yorumlar yaparak duruma tepki gösterdi.
1
Bolu’da otoyolda sağanakta şarampole yuvarlanan araçtaki 2 kişi yara almadı
20591 kez okundu
2
Sedat Peker’le fotoğrafı gündem olmuştu! Üşümezsoy’dan dikkat çeken sözler
1287 kez okundu
3
Bakanlık yetkilisi Çakal, TAGEM’in gen kaynaklarını 49 enstitüyle koruduğunu söyledi
963 kez okundu
4
Buzlar eriyince Ötzi gibi kalıntılar ortaya çıkıyor, kurtarmak için kısa süre var
911 kez okundu
5
Isparta Sütçüler’deki Yazılı Kanyon’da mahsur 13 kişiden 3’ü kurtarıldı, 1 kişi öldü
810 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.