49,4840$%0,10
55,6436€%0,12
66,0003£%0,39
6.633,21%-0,03
4.165,85%-0,13
%
18:19
ANTALYA’da saatteki hızı yer yer 60 kilometreyi bulan kuvvetli rüzgar ve hemen ardından sağanak etkili oldu. Rüzgar nedeniyle Konyaaltı Sahili‘nde dev dalgalar oluştu. Rüzgara rağmen sahil bandında yürüyüş yapanlar görülürken, Kaleiçi bölgesinde ise vatandaşlar oltayla balık tutmaya çalıştı.
Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığının 21 derece ölçüldüğü Antalya’da öğle saatlerinde kuvvetli rüzgar etkisini gösterdi. Saatte ortalama 30 kilometre olan rüzgarın hızı yer yer 60 kilometreye kadar çıktı. Rüzgarın etkisiyle Konyaaltı Sahili ve Varyant bölgesinde insan hareketliliği kısa sürede sona erdi. Kuvvetli rüzgarın etkisiyle metrelerce yükseklikte dev dalgalar sahile vurdu. Sahilde kalan bazı kişiler dev dalgaları arkalarına alarak cep telefonlarıyla fotoğraf çektirdi. Bazıları da rüzgara aldırış etmeden sahil bandında yürüyüş yapmaya devam etti. Varyant üzerindeki seyir teraslarında duranlar fırtınalı denizi ve kıyıya vuran dalgaları izleyip, bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
DEV DALGAYA RAĞMEN BALIK TUTTULAR
Olumsuz hava koşulları kentin tarihi noktalarından Kaleiçi ve Yat Limanı çevresinde de hissedildi. Tarihi surların ve falezlerin eteklerine ulaşan metrelerce yükseklikteki dalgalar, falezlere çarparak köpürdü. Falezlerin altında oluşan dalgalara ve olumsuz havaya rağmen denizde oltayla balık tutmaya çalışanlar olduğu görüldü. Antalya’da rüzgarlı havanın yarın itibarıyla etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Kentte kuvvetli rüzgarın ardından sağanak etkisini gösterdi. Yer yer kuvvetlenen yağış su birikintilerine neden olurken, trafikteki araçlar ilerlemekte güçlük çekti.
1
Bolu’da otoyolda sağanakta şarampole yuvarlanan araçtaki 2 kişi yara almadı
4883 kez okundu
2
Musa Ertugan, Elmalı’da elmanın 4 liraya alıcı bulmasına iktidara çağrıda bulundu
461 kez okundu
3
Gazze’de mahsur kalan Türk vatandaşlarından tahliye çağrısı: Daha fazla sevdiğimizi kaybetmeden yardım edin
350 kez okundu
4
Beşiktaş’tan Hoffenheim’a yanıt: “Olur öyle”
335 kez okundu
5
İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Bozdağ Kayak Merkezi’nde kar örtüsü oluştu
185 kez okundu