45,3644$% 0.02
53,5108€% -0.05
6.904,27%0,43
11.202,00%0,35
44.655,00%0,55
4.737,63%0,49
02:00
İRAN Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD Başkanı Donald Trump’ın, savaş karşıtı tutumu nedeniyle Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo’ya eleştirilerini kınadı.
ABD Başkanı Donald Trump ile Katolik dünyasının ruhani lideri Papa 14. Leo arasında gerilim tırmandı. Trump, “Papa’yı sevmiyoruz, aşırı liberal bir insan. Böyle bir Papa istemiyorum” derken Papa ise, “Trump yönetiminden korkum yok.” yanıtını verdi.
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD Başkanı Donald Trump’ın kendisini Hazreti İsa şeklinde tasvir ederek yaptığı paylaşımı ile Vatikan Devlet Başkanı ve Katolik Kilisesi’nin ruhani lideri Papa 14’üncü Leo’ya eleştirilerine ilişkin açıklama yayımladı. Pezeşkiyan sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Papa 14’üncü Leo Hazretleri, büyük İran milleti adına, zatıalinize yönelik hakareti kınıyor ve barış ile kardeşlik peygamberi İsa’ya yapılan saygısızlığın özgür insanlar için kabul edilemez olduğunu beyan ediyorum. Allah’tan sizin için zafer diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Demirören Haber Ajansı


1
Dünyayı tedirgin eden itiraf ABD’den geldi: Savaş sona erse bile…
993 kez okundu
2
Dünya rahat bir nefes almaya hazırlanırken Kim Jong-Un füze fırlattı
982 kez okundu
3
Dünya ateşkes beklerken İran’dan gözdağı geldi: Her zamankinden daha hazırız
785 kez okundu
4
Trump, Oval Ofis’teki etkinlik sırasında uyukladı
365 kez okundu
5
Trump İran’ın yanıtını beğenmedi: Kesinlikle kabul edilemez
353 kez okundu