44,6180$% 0.09
51,6847€% 0.37
6.664,48%0,06
11.071,00%-0,12
44.282,00%-0,12
4.648,95%0,03
02:00
Brezilya’da yaşayan sosyal medya fenomeni Juliana Oliveira, 2017 yılında daha kadınsı görünmek amacıyla yüzüne dolgu yaptırmak istedi. Ancak tercih ettiği merdiven altı klinikte yapılan işlem hayatını altüst etti.
İddiaya göre klinik çalışanları, gerçek dolgu maddesi yerine Oliveira’nın yanaklarına 21 şırınga mineral yağ ve müshil enjekte etti. İşlem sonrası genç kadının yüzünde ciddi şişlik ve kalıcı deformasyon oluştu. Yanakları ve göz kapakları şişen Oliveira’nın bu durumu yıllarca düzelmedi.
The Sun’da yer alan habere göre; yaşadığı travmaya rağmen estetik müdahalelerden uzaklaşmayan Oliveira, ilerleyen süreçte meme implantı ameliyatı da geçirdi. Brezilya basınında yer alan haberlere göre şu anda 32 yaşında olan fenomen, estetik sürecini sürdürmeye devam etti.

Transseksüel olan Oliveira, daha önce 2017’de dolgu yaptırmasının nedeninin ‘daha güzel ve kadınsı’ görünmek istemesi olduğunu açıklamıştı.
Oliveira, yüzündeki zararlı maddelerin çıkarılması için doktor Thiago Marra ile anlaştı. Genç kadın, kısa süre önce yaklaşık dört saat süren operasyonla yüzündeki mineral yağın bir kısmının alındığını açıkladı.
Operasyonu gerçekleştiren Dr. Thiago Marra, sürecin riskli olduğunu belirterek, “Yanakların içini tamamen boşaltmayı planlıyoruz ancak olası komplikasyonlar nedeniyle tümünü tek seferde çıkaramayız” ifadelerini kullandı.
Çağla Taşcı Haberler.com

1
Dünyayı tedirgin eden itiraf ABD’den geldi: Savaş sona erse bile…
117 kez okundu
2
İran, bir ABD savaş uçağını daha düşürdü
43 kez okundu
3
Ukrayna, Rusya petrolünün kalbini vurdu
28 kez okundu
4
İran’daki pilot kurtarma operasyonunda imha edilen ABD uçaklarının tanesi 100 milyon dolardan fazla
28 kez okundu
5
Yarı çıplak halde bulunmuştu! Genç kızın ölümünde sır perdesi aralandı
27 kez okundu