44,9003$% 0.07
52,8835€% -0.11
6.906,49%-0,67
11.249,00%-0,67
44.836,00%-0,68
4.786,08%-0,70
02:00
MHP’deki görevinden istifa eden eski Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter hakkında, eşi Meltem Yılmaz Yönter’e yönelik fiziksel şiddet uyguladığı iddiası gündeme geldi.
MHP’de son dönemde yaşanan istifalar ve teşkilat krizleriyle gündemde olan Yönter hakkında bu kez aile içi şiddet iddiası ortaya atıldı. Onlar TV programında konuşan gazeteci Barış Pehlivan, Meltem Yılmaz Yönter’in emniyete verdiği ifade tutanağını ekrana yansıtarak detayları paylaştı. Paylaşılan tutanağa göre olayın 15 Temmuz 2025 günü saat 21.20 sıralarında çiftin evinde yaşandığı belirtildi.
15 yıllık evli ve bir çocuk annesi olan Meltem Yılmaz Yönter, ifadesinde eşiyle yaşadığı tartışmanın fiziksel şiddete dönüştüğünü belirtti. Yönter, ifadesinde eşinin kendisini sarstığını ve defalarca tokat attığını öne sürdü.
Yönter, yaşananları “Eşimle özel bir konu nedeniyle tartışmaya başladık. Tartışma sırasında beni sarstı, kafamın üst kısmına ve yüzüme defalarca tokat attı. Kendimi savunmak için yüzünü ve boynunu çizdim. Daha sonra boğazıma yapıştı ve ağır küfürler etti” sözleriyle anlattı.

İfadesinde olay sırasında güvenlik görevlilerinin geldiğini ancak eşinin sakinleşmediğini belirten Yönter, polis müdahalesi sonrası şikayetçi olduğunu ifade etti.
Meltem Yılmaz Yönter, “Konuyla ilgili beni darbeden ve hakarette bulunan eşim İzzet Ulvi Yönter’den davacı ve şikayetçiyim” diyerek resmi başvuruda bulunduğunu aktardı.
Kaynak: Haberler.com

1
9,5 yıldır tutuklu! İşte Figen Yüksekdağ’ın son hali
81393 kez okundu
2
Siyaset kulisleri alev alev! 4 belediye başkanı daha AK Parti’ye katılıyor
1114 kez okundu
3
Özkan Yalım’ın sevgilisini işe alan başkanın Abdülhamid ile dalga geçtiği anlar
95 kez okundu
4
Bakan Akın Gürlek’i taşıyan uçak Diyarbakır’a inemedi
92 kez okundu
5
“Ara seçim” çağrılarına MHP’den yanıt
89 kez okundu