44,8629$% 0
52,9458€% 0.15
6.931,91%-0,48
11.270,00%0,19
44.921,00%0,01
4.808,31%-0,44
02:00
Romanya A Milli Takımı’nda Gheorge Hagi dönemi başladı. 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Finali’nde Türkiye’ye elenen Romanya’da, teknik direktör Mircea Lucescu geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Romanya’da Lucescu’nun yerine daha önce Türkiye’de hem futbol oynamış hem de teknik direktörlük yapmış Gheorge Hagi getirildi. Hagi ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.
HAGİ: GÜZEL ŞEYLER BAŞARABİLECEĞİMİZE İNANIYORUM
İmza töreninde açıklamalarda bulunan Hagi, “Romanya’yı bir kez daha temsil etmek büyük bir onur ve sorumluluk. Bunu teknik direktör olarak da yapmayı umuyorum. Önemli olan performans sergilemek, başarılı olmak. Milli takıma bu yüzden geldim, güzel şeyler başarabileceğimize inanıyorum. Oyuncu olarak sergilediğim performansları teknik direktör olarak da sergileyeceğimi umuyorum. En iyisi olabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.
TV RehberiHangi maçHangi kanalda?Şimdi Keşfet


1
Atina’da zafer ÇBK Mersin’in! Şampiyonluk geliyor.. Athinaikos Qualco – ÇİMSA ÇBK Mersin maç sonucu 80-85
248 kez okundu
2
Red Bull Four 2 Score Sokak Futbolu Turnuvası başlıyor
93 kez okundu
3
Luka Doncic sakatlandı! Los Angeles Lakers mağlup oldu
91 kez okundu
4
Galatasaray-Trabzonspor maçında 2 yıldız yok!
89 kez okundu
5
Selçuk İnan: ‘Kimseye saygısızlık yapmadım! Beni biraz üzüyorsunuz…’ Galatasaray-Kocaelispor maçının ardından olay sözler
27 kez okundu