49,8362$%0,08
55,4503€%-0,08
66,2232£%-0,20
6.482,91%-0,27
4.048,38%-0,28
%
15:35
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından yürütülen İnovasyona Dayalı Turizm Stratejisi çalışmaları kapsamında Bayburt, Erzincan ve Erzurum’da düzenlenen çalıştaylar tamamlandı.
Çalıştaylarda kamu kurumları, yerel yönetimler, akademi, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya gelerek bölge turizminin potansiyelini ve gelişim alanlarını değerlendirdi.
Bölgenin mevcut turizm imkanlarının yanı sıra yenilikçi proje önerilerinin de ele alındığı çalıştaylarda, turizmin geliştirilmesine yönelik görüş ve öneriler paylaşıldı.
Çalıştaylardan elde edilen sonuçlar, İnovasyona Dayalı Turizm Stratejisi Raporu’nun hazırlanmasında kullanılacak. Çalıştay çıktılarının, ilerleyen dönemde oluşturulacak destek programlarına da kaynaklık etmesi bekleniyor.
1
Bolu’da otoyolda sağanakta şarampole yuvarlanan araçtaki 2 kişi yara almadı
25172 kez okundu
2
Sedat Peker’le fotoğrafı gündem olmuştu! Üşümezsoy’dan dikkat çeken sözler
1295 kez okundu
3
Eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett’tan seçim sonrası ilk açıklama: Hükümet kurmak için görüşmelere başladık bile
1270 kez okundu
4
Bakanlık yetkilisi Çakal, TAGEM’in gen kaynaklarını 49 enstitüyle koruduğunu söyledi
970 kez okundu
5
Buzlar eriyince Ötzi gibi kalıntılar ortaya çıkıyor, kurtarmak için kısa süre var
917 kez okundu