SAKA SU BOLU

Bolu
+20°C
İstanbul
+22°C
Ankara
+23°C

BİİSTEK.COM

27-02-2017
Oktay Bilal Gökdemir

Oktay Bilal Gökdemir

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER...
bilal_gok06@hotmail.com

Merhabalar. Bugün sizlere Medya Yankı’nın Bolu üzerindeki çok büyük etkisinden ve medyamızın nasıl söz sahibi olduğundan biraz söz etmek istiyorum.

Takip ediyor musunuz bilmiyorum ama bir önceki yazım “ Arazi Yolu İstemiyoruz “ adlı başlıkta açtığım bir konuydu. Bu konuda başta okulumuz Bolu MYO olmak üzere, Bolunun birçok sokağında ve semtinde bulunan bu sıkıntıdan söz etmiştim. Sonunda bu yazımında işe yaradığını görmüş bulunduk ve bu konuda Sayın Başkanımız ALAADDİN YILMAZ ‘a teşekkürlerimizi sunar, yapacağı tüm çalışmalarında kendisine başarılar dilerim.  “ Peki, Şimdi Ne Olacak “ konusuna gelecek olursak sizlere başkanımızın açıklamasının çok kısa bir özetini geçmek istiyorum. “Yılsonu itibariyle asfaltlanmamış yol kalmayacak” Başkanımızın bu sözünü duyduktan sonra Bolu’da yakın zamanda çok büyük ve güzel bir çalışma daha olacağına kanaat getirdim ve bunun için Sayın Başkanımıza Bir Teşekkürü borç bilerek bu yazıyı yazmaya gerek duydum. Sadece başkanımıza da değil, bu konu hakkında halkımıza hizmet duyacak bütün belediye çalışanlarına da ayriyeten teşekkür ediyorum.

Son zamanlarda Başkanımızın yaptığı çalışmalar hakkında Facebook sayfalarından bilgilendirme yapan birçok gazete sayfalarının altlarına yazılan yorumların %80’i “ Başkanım bunu boş ver, Yol Yap! ” yazısıydı. Anladım ki bu konudaki düşüncem sadece bana ait bir düşünce değilmiş.  Bolu da yaşayan insanlardan birçoğu bu düşünceye sahipmiş. Benim fikrim Bolu’da yapılan en büyük 3 çalışmadan birisi budur. Başkanımızdan son ricam, bir dahaki eğitim öğretim yılına yeni katılacak olan diğer öğrenci arkadaşlarımıza bu yolu hazır vaziyette sunulmasıdır. Önceki yazımda da dediğim gibi, ben şahsen yapılan bu çalışmadan bir şekilde yararlanamayacağım, en azından diğer gelecek olan kardeşlerimizin bu çalışmadan yararlanacağı için bir kez daha Başta Başkanımız ALAADDİN YILMAZ ’a ve daha sonra bu çalışmada bulunan bütün Belediye Ekibimize teşekkürler eder saygılarımı sunarım.

Bu yazıyı paylaşmamda yardımcı olan ve bana imkân tanıyan YANKI MEDYA ailesine teşekkür eder ve bu ailede bulunmaktan gurur duyarım. Okuyan ve “Bende Sorunumu Dile Getirmek İstiyorum !” diyen bütün arkadaşlarımız bize ulaşabilir ve onlarda benim köşe yazımda seslerini duyurabilirler. Hepinize hayırlı ve güzel günler diliyorum. Unutmayın daha konuşulacak çok konumuz olacak. Bir sonra ki yazımda görüşmek dileğiyle, Hoşçakalın...

MAKALEYE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


YAĞMUR OTO

gazete manşetleri
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ