Bolu
+20°C
İstanbul
+22°C
Ankara
+23°C

BİİSTEK.COM

01-01-2017
Oktay Bilal Gökdemir

Oktay Bilal Gökdemir

ARAZİ YOLU İSTEMİYORUZ !
bilal_gok06@hotmail.com

Merhabalar.

Öncelikle sizlere birazdan okuyacaklarınız hakkında şöyle bir ön bilgi vermek istiyorum.

Burada başta bir öğrenci olarak okulum hakkında birkaç önemli not paylaşmak istiyorum. Bu yazıyı bir öğrencinin ağzından duyarak sizde gelin bir öğrencinin sorununa daha kulak verin.

 

Bolu'nun en önemli sorunlarından birini dile getirmek gerekirse, bütün öğrencilerin sorun olarak gördüğü, Bolu Meslek Yüksek Okulu’na gidiş yolu. Arkadaş bu yoldan çektiğimiz nedir ! Özellikle ki bu dönemlerde kar ve yağmuru sıklıkla görüyoruz. O kadar berbat bir yol var ve arabalar geçerken o kadar çok duyarsız ki, bütün öğrencilerin üstleri batıyor ve okulda geçirdikleri günde en az 4 saati o öğrencinin o halde gezmesine sebep oluyor. Yollarda kayıp düşmeler zaten öğrencinin derse gitmemesine sebep oluyor. Buna artık kesin bir çözüm istiyoruz. Şahsen kendi adıma konuşmak gerekiyorsa ben zaten Allah izin verirse bu sene mevzunum. Ama burası Türkiye’de adını sıklıkla duyurmuş olan bir Meslek Yüksek Okulu, burası ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ. Bu okulun eğitim öğretimi o kadar kaliteli ki ciddi anlamda bütün öğrencilerin muhakkak ki duyduğu üniversitelerinden birisi. Buraya daha önceden gelmemiş öğrenciler, bu okulun eğitim öğretimini çok kaliteli olduğunu duyuyor ve buna göre tercih yapıyor. Belediyemize yapılan şikayetler muhakkak öğrenci arkadaşlarım tarafından birkaç adet vardır. Ama ben bu konuda kendimi biraz daha şanslı hissediyorum çünkü YANKI MEDYA ’dan böyle bir olayı duyurmak gayet kolay. Dediğim gibi şahsım adına bunu istemiyorum çünkü en kısa sürede çalışmalar başlansa bile ben bundan yararlanamayacağım. Diğer öğrenci arkadaşlarım adına BOLU BELEDİYESİ ve Sayın Belediye Başkanımız ALAADDİN YILMAZ ‘dan bunu bütün öğrencilerimiz adına ben, ÖNEMLE RİCA EDİYORUM. Bu medya’da bir öğrencinin sesi olarak bunu duyurmam inanın boynumun borcudur. Lütfen öğrencinin fazlasıyla bulunduğu bu şehrimizde öğrencimize biraz daha imkan tanıyalım. Bütün öğrenci arkadaşlarımın sizlere duyurmak istediği mesaj şudur “ARAZİ YOLU İSTEMİYORUZ !” 

Madem konu açıldı, şahsım adına da şöyle bir şikayete de ben bulunayım. Yine okula gidişimiz için kullandığımız Meslek Yüksek Okulunun önünde ki ALT GEÇİT. Bazı duyarsız insanlar yağmurlu havalarda o kadar hızlı gidiyorlar ki alt geçitte birikmiş olan su birikintisini alt geçidi kullanan BÜTÜN VATANDAŞLARIN ÜZERİNE PÜSKÜRTÜYOR. Bu soruna ‘da alt geçidi net görebilecek bir mobese kamerası yerleştirilerek bu duyarsız insanların plakaları tespit edilmesini ve gereken işlemin yapılmasını ÖNEMLE RİCA EDİYORUM. Belediye Başkanımız Öğrencilerine sağ olsun çok güzel imkanlar tanıyor ve ilgileniyor. Hatta geçtiğimiz günlerde Sayın Başkanımız Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri ve Topluluk Başkanları ile buluştu. Bu haberi de yine sayfamızdan bulabilirsiniz ve ben yine yazımın altına haberin link’ini paylaşacağım.

Uzun lafın kısası biz artık Arazi yolu istemiyoruz. İnşallah bunu bütün öğrenci kardeşlerim adına doğru ve düzgün bir şekilde duyura bilmişimdir.

Bu yazıyı paylaşmamda yardımcı olan ve bana imkan tanıyan YANKI MEDYA ailesine teşekkür eder ve bu ailede bulunmaktan gurur duyarım. Okuyan ve “Bende Sorunumu Dile Getirmek İstiyorum !” diyen bütün öğrenci arkadaşlarımız bize ulaşabilir ve onlarda benim köşe yazımda seslerini duyurabilirler. Hepinize hayırlı ve güzel günler diliyorum. Unutmayın daha konuşulacak çok konumuz olacak. Bir sonra ki yazımda görüşmek dileğiyle, Hoşçakalın ...

MAKALEYE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


YAĞMUR OTO

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ