Bolu
+20°C
İstanbul
+22°C
Ankara
+23°C

BİİSTEK.COM

14-11-2016
Emin GÜLAY

Emin GÜLAY

YAZIKLAR OLSUN!!!
emin@boluyankihaber.com

Hani hep derler ya ATATÜRK'ün partisiyiz diye... Peki soruyorum şuan ki CHP zihniyetine?

_Acaba ATATÜRK'ün savunduklarıyla ve yaptıklarıyla, Birde KILIÇTAROĞLU'nun yaptıkları ve savunduklarını hiç karşılartırdılar mı? Cevabı ben vereyim isterseniz... Çün kü bu cevabı verebilecek bir CHP partili göremiyorum..Eğer olsaydı, şuanki içinde bulunduğunuz duruma dur diyen biri veya birileri çıkardı diye düşünüyorum.. _ ATATÜRK milletine, vatanına kendini adayan bir liderdi.Ya KILIÇTAROĞLU tam tersi vatan hainleriyle aynı safta duran bir şahsiyet...(neyazıkki) İnsan soruyor kendi kendine; Ana muhalefet partisi liderimi ? Yoksa bazılıarının anahtarlığı mı? Cevap basit B şıkkı...Tabi..Herkes görüyor..

 

Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüyle ilgili konuların en çok konuşulduğu şu günlerde CHP’nin içine düştüğü tutarsız politikaları yüzünden kamuoyunun tepkisine neden olmaktadır. 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde CHP 11 milyon 518 oy alarak 132 milletvekili çıkarmış, yerel seçimlerde de çıkardığı Belediye Başkanı sayısı da İl ve ilçeler olarak181’dir. Bunu şunun için söylüyorum: Türkiye’ye karşı düşmanlık eden FETÖ ve PKK gibi terör örgütleriyle mücadelede CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun örgüt yandaşlarının yanında yer almasını anlamak mümkün değildir.

 

Bu kadar sayısal bir tabana sahip olan CHP içinden bir yürekli kimse çıkıp da; Kılıçdaoğlu’na askerlerimizi şehit eden PKK terör örgütünün siyası uzantısı olan HDP’nin nasıl yanında yer alırsın diye sorma cesaretini gösteremiyor... Peki neden ? Çok kolay...Hizmet alanları belli... Çok savundukları,kol kola yürüdükleri HDP ve FETÖ müsbetteleri şun hakettikleri yerdeler malum, karın ağrıları birazda ondan tabi.. Son yıllarda CHP yönetiminin Türkiye’nin milli birliği ve beraberliği konusunda sergilediği tutarsız politikalar yüzünden her gün biraz daha kayba uğradığını söylemek mümkündür. Cumhuriyetin temellerini atmış olan CHP gibi bir partinin her kademedeki teşkilatlarının üzerine adeta ölü toprağı serpilmiş. Milli konular söz konusu olduğunda partim, genel başkanım deme yerine sessiz kalmayarak tepki göstermeleri gerekir. Türkiye Büyük Millet Meclisinde milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırıldıktan sonra parti genel başkanları bile işledikleri suçtan dolayı savcılıklara giderek ifadelerini verdikleri halde HDP yöneticileri ve milletvekilleri hukuka karşı meydan okuyarak ifade vermeye gitmediler. Onların bu tavrı karşısında savcılık gözaltına alarak mahkemeye sevketti; bunlardan bazıları tutuklanırken, bazısı da kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Herkesin kanun karşısında eşit olduğunu düşünecek olursak vatandaş olarak milletvekilinin dağdaki çobandan bir farkı olmadığını söylemek mümkündür. Kemal Kılıçdaroğlu’na soracak olursak PKK terörünü destekleyen, HDP milletvekillerinin ayrıcalıklı kimseler olduklarını söylemeye çalışıyor. Kemal Kılıçdaroğlu ülkenin gizli kalması gereken mahrem bilgilerini Cumhuriyet gazetesinde yayınlayarak suç işleyen gazete çalışanlarının tutuklanmasına da karşı çıkmasıyla bizleri şaşırtmadı hiç. Diğer yandan iktidara geldikleri takdirde sağ kesimi destekleyen ne kadar gazete varsa hepsini kapatıp köküne kibrit suyu dökeceğini söyleyen Gürsel Tekin gibi bir CHP milletvekili olduğunu unutuyor olsa gerek,yada işine gelmiyor malum...

 

Sadece bununla yetinse iyi, birde sözüm ona basın özgürlüğü adına PKK’nın sözcüsü konumunda olan gazete ve televizyonların Olağanüstü Hal yasaları çerçevesinde kapatılmasına da şiddetle karşı çıkıyor. HDP ve PKK Kürt halkını yıllardır adeta bir sürü yerine koyarak bugüne kadar hem istismar etti, hem de sömürdü. HDP yöneticileri milletvekillerinin tutuklanmasını ileri sürerek hem ana muhalefet partisi CHP’yi, hem de AB kuruluşlarını yanlarına çekmek için devamlı mağdur edebiyatı yaparak iknaya çalıştılar. Nitekim bunda da başarılı oldular. Kemal Kılıçdaroğlu HDP’yi savunuyum derken tutarsız konuşmaları esnasında, hem Cumhurbaşkanına hem de hükümete hakaret etti. Onun bu dengesiz ve ölçüsüz ifadeleri elbette ki karşılıksız kalamazdı. Öyle e oldu... Cumhurbaşkanı ve hükümet,Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.Nerde o lider ATATÜRK'ün CHP si..Sizin anlayacağınız eski CHP gitmiş bugün yerine PKK terör örgütünün siyasi uzantısı olan CHP gelmiş.

MAKALEYE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


YAĞMUR OTO

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ