SAKA SU BOLU

BİİSTEK.COM

08-02-2017
Ahmet Demir

Ahmet Demir

Referandum Süreci
ahmet@boluyankihaber.com

Ülkemizde yakın zamanda yapılacak olan referandum çalışması var.Gelelim referandum da hayır diyen kitleye CHP’LİLER, RADİKAL SOL GRUPLAR, FEMİNİSTLER, BAZI LİBERALLER, HDP’liler, PKK’lılar, FETÖ’cüler, …. bu kanat hayır oyu kullanacaklarını beyan ediyolar neymiş efendim diktatörlük gelecekmiş neymiş efendim ülke parçalanacakmış neyöiş efendim tek admlık olacakmış.

Pekala bir parantez açıp şöyle devam edelim zaten ülkeyi bölmek için uğraşan HDP ve PKK ve de FETÖ’cüler binlerce askerimizi polisimizi ve sivil vatandaşımızı şehit etti. Bunun yanında ise Chp liler ezandan, kurandan rahatsız olup sosyal medya hesaplarından rahatça rahatsız olduklarına dair paylaşım yapabilyolar Peki bunada tamam diyelim. Ya EVET diyen vatandaşlarımız onlara neden hakaret edilmekte hep demiyormu bu CHP liler demokrasi bizim için çok önemli diye TÜRK milleti de demokratik hakkını kullanıp EVET diye bilir.

Peki neden bu evet diyenlere hakaret edilip küçük görüyorlar.Kısaca anlatmak gerekirse yıllardır kaybedilen seçimler var CHP nin almış olduğu oy oranları her seçimde alınan ağır malubiyetler. Hemen hemen hepsi aynı Bu refendumda da kaybetme endişesi var.Aslında en doğru olan yere doğru kesime soruluyor bu Cumhurbaşkanlığı sistemi Türk Halkı nerde ne yapacağını çok iyi bilen zeki bir halktır.Bunun için çok uzağa gitmemize gerek yok 15 temmuz gecesi hainlere köpeklere ve satılmışlara bunu en iyi şekilde gösterdi. O yüzden CHP’lilere nacizhane tavsiyem EVET Oyu verecek insanlara hakaret etmeyin bir de bu hakaretlerinizi marifetmiş gibi sosyal medya hesaplarında paylaşmayın.Çünkü insanların gönlüne girmek onların kalbinde yer edebilmek  çok kolay değildir.

Demek ki sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan insanların gönlüne girmiş ve feth etmiş ki insanlar onu başkan olarak görmek istiyor.

Ülkemizde sorunlar devam ediyor ekonomik  oyunlar, doların yükselmesi yunanlıların kardakta Türk askerlerini taciz etmesi hemen güneyde PKK,PYD.DAEŞ vs. terör grupları kısacası dört tarafımız hainlerle dolu

Birde içeride dost gibi gözüküp devlete millete düşman olanlar var.Türk devleti çok vadireler büyük sıkıntılar atlattı atlatmayada devam ediyor.

Referandum sürecinde genel başkanların ve parti temsilcilerinin biraz daha sağ duyulu ve sakin olması gerekir.Referandum sonucu EVET çıkarsa ne olur inanın ki hiçbir şey olmaz maddeler zaten belli ama bence eksik olan şeyler var mesela İDAM kesinlikle ama kesinlikle bu devletin ekmğini yemiş ve bu devlete ihanet eden teröristlere,tecevüzcülere de bir anayasa maddesi eklemsi gerekir ama zannediyorum ki yetkililer milletin bu çağrısınada cevapsız kalmayacaklar evet referandumda EVET çıkarsa dünya tersine dönmeyecek devlet daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde güçlenmeye devam edecek.Eğer HAYIR çıkarsa ne olur zaten hali hazır daki sistem devam ediyor olacak…   

MAKALEYE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


YAĞMUR OTO

gazete manşetleri
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ