Bolu
+20°C
İstanbul
+22°C
Ankara
+23°C

Borazanlar taksi

BİİSTEK.COM

12-11-2019 13:24 Kategori: KÜLTÜR | Bölge: Bolu

Başkan Özcan Sandallar Mahallesi halkı ile buluştu

Başkan Özcan Sandallar Mahallesi halkı ile buluştu
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sık sık gerçekleştirdiği mahalle toplantılarına Sandallar Mahallesi ile devam etti. Mahallenin sosyal tesisinde gerçekleştirilen toplantıda, Bolu Belediyesi çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Özcan, mahalle halkından gelen istek ve şikâyetleri de dinleyerek tek tek not aldı."

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sandallar Mahallesi’nde mahalle halkı ile bir araya geldi. Mahallenin sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda mahalleli katıldı. Toplantıda Bolu Belediyesi çalışmaları ile ilgili mahalleliye bilgiler veren Başkan Özcan, konuşmasının ardından onlardan gelen istek ve şikayetleri de tek tek dinledi.

“Bizim amacımız vatandaşlarımızın daha rahat bir yaşam sürmeleri”

Konuşmasında, şehirlerin yaşayan varlıklar olduğunu ve bu sebeple her zaman sorunların çıkacağını söyleyen Başkan Özcan, “Biz Bolu Belediyesi olarak Bolu’nun sorunlarını çözmek adına son derece titiz ve yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sandallar Mahallesi’nde sorunlarımız yok mu? Elbette var ve bunların çözümü için de çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde mahallenizdeki ve Bolu’daki değişimi sizlerde göreceksiniz. Bizim tek amacımız vatandaşlarımızın daha rahat bir yaşam sürmeleri ve biz bunun için yoğun bir çalışma gerçekleştireceğiz” dedi.



HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER KÜLTÜR HABERLERİ

YAĞMUR OTO

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ