Bolu
+20°C
İstanbul
+22°C
Ankara
+23°C

Borazanlar taksi

BİİSTEK.COM

08-04-2019 10:43 Kategori: GÜNCEL | Bölge: Bolu

TÜRK EĞİTİM-SEN BOLU ŞUBESİ, KADIN ÜYELERİNE YÖNELİK KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ

TÜRK EĞİTİM-SEN BOLU ŞUBESİ, KADIN ÜYELERİNE YÖNELİK KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"7 Nisan Pazar günü Şube Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltıya Türk Eğitim-Sen'e bağlı kadın üyeler yoğun bir katılım gösterdiği görüldü. "

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Erhan BAYRAM kahvaltıda bir konuşma gerçekleştirdi.Bayram yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;
 
"Türk Eğitim-Sen ailesinin çok değerli üyeleri; 
Şube kadın komisyonumuzun tertip etmiş olduğu kahvaltılı kaynaşma toplantımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz. 
Sözlerime başlarken,
komisyon başkanımız Sayın Gül YILMAZDEMİR Hocamızın şahsında, programı düzenleyen şube kadın kollarımıza ve programımıza katılan siz degerli üyelerimize içtenlikle teşekkür ediyorum.

Türk Eğitim-Sen olarak kadınlarımızın sosyal hayata daha fazla katılımının gerektiğini düşünüyor ve destekliyoruz. Unutulmamalıdır ki, kadınlarını ikinci plana atan hiç bir toplum ve hareket başarıya ulaşamaz. Bu anlayışla üyelerimizin yarıdan fazlasının kadınlardan oluşması bizlere gurur vermektedir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği yolda, yaşamın her alanında olduğu gibi, onurlu hak arama mücadelemizde de  kadınlarımızla omuz omuza  yürümeye devam ediyoruz.

Her platformda dile getirdiğimiz gibi burada da ifade etmek isterim ki, Türk Eğitim-Sen üyeleri bizim için yalnızca üye değil, büyük ve güçlü ailemizin onurlu ve vazgeçilmez bir ferdidir. 

Bu duygu ve düşüncelerle sözlerimi sonlandırırken, programımızda emeği geçen tüm arkadaşlarıma, ayrıca sohbetimizi ve soframızı şenlendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum."

Kahvaltı ve sohbetle devam eden program, hediye çekilişiyle son buldu. 



HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER GÜNCEL HABERLERİ

YAĞMUR OTO

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ