Bolu
+20°C
İstanbul
+22°C
Ankara
+23°C

Borazanlar taksi

BİİSTEK.COM

16-10-2019 12:06 Kategori: GÜNCEL | Bölge: Bolu

STK'lardan Barış Pınarı Harekatı'na Destek

STK'lardan Barış Pınarı Harekatı'na Destek
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Bolu'da bulunan meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi."

Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, Barış Pınarı Harekatı'na destek açıklamasında, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları olarak harekatı desteklediklerini belirterek, "Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla başlayıp devam eden tüm bu operasyonlarla Türkiye, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde verdi. Önceden terörün hakim olduğu bölgede hayat normale döndü, barış ve huzur geldi. Yurtlarını terk etmek zorunda kalmış Suriyelilerin geri dönüşüne de zemin hazırlamış olduk çünkü biz inanıyoruz ki gönül dünyasını ve insanları imar edemeyenler, yeryüzünü imar edemezler. Türkiye olarak yıkmaktan, yakmaktan yana hiç olmadık, olmayacağız." diye konuştu.

Ateş, Türkiye'ye ve Türk ekonomisine yöneltilen tehditlere de Türk milletinin, iş dünyasının ve STK'lerin, bir ve beraber olarak en güzel cevabı vereceğini vurgulayarak, "Bu tehditler karşısında bu vatanın her bir ferdi, Türkiye'nin geleceği için daha çok çalışacak, daha çok üretecektir. Gün sessiz kalma değil, milli birlik ruhuyla, bir ve beraber olarak ses verme günüdür." ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER GÜNCEL HABERLERİ

YAĞMUR OTO

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ