Bolu
+20°C
İstanbul
+22°C
Ankara
+23°C

Borazanlar taksi

BİİSTEK.COM

21-02-2020 11:22 Kategori: GÜNCEL | Bölge: Bolu

ŞEHİT FIRAT ÇAKIROĞLU ANILDI

ŞEHİT FIRAT ÇAKIROĞLU ANILDI
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"20 Şubat 2015 tarihinde, İzmir Ege Üniversitesi Eğitim Kampüsünde, hain terör örgütü mensuplarınca Şehit edilen, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehadetinin 5. yılında dualarla anıldı."

İzzet Baysal Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Fatih Bozkurt, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Meclis Üyeleri ve Bolu Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu, Teşkilatları ve Vatandaşlar katıldı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Akgül yaptığı konuşmasında; “Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz çözüm süreci denen safsatanın palazlandırdığı hainlere, eşkiyalara, vatan hainlerine karşı, vatanını, bayrağını, okulunu, eğitim hakkını müdafaa ederken kalleşçe şehit edilmiştir. 50 yıl önce ilk şehidimiz Ruhi KIlıçkıran’dan, son şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na bu dava uğruna şehit verdiğimiz tüm ülküdaşlarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. Bizler onların yolunda gerekirse bu dava uğruna bu vatan uğruna bu bayrak uğruna seve seve can verir ama bir ölür bin diriliriz. Bizler Fırat kardeşimizin emanetine, onun mücadelesine sahip çıkarak bu bayrağı daha yükseklere taşımaya ve bu vatanı her türlü haine karşı sonuna kadar müdafaa etmeye yeminliyiz.” diye konuştu.



HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER GÜNCEL HABERLERİ

YAĞMUR OTO

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ