Bolu
+20°C
İstanbul
+22°C
Ankara
+23°C

Borazanlar taksi

BİİSTEK.COM

06-04-2020 16:56 Kategori: GÜNCEL | Bölge: Bolu

SAĞLIK ÇALIŞANI KORONAYA YAKALANDI/ YAPTIĞI PAYLAŞIMLA HERKESİ UYARDI

SAĞLIK ÇALIŞANI KORONAYA YAKALANDI/ YAPTIĞI PAYLAŞIMLA HERKESİ UYARDI
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Bolu’da, korona virüsüne yakalanan Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi’nde memur olarak görev yapan Veysi Aktürk, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. "

Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi’nde sağlık memuru olarak görev yapan Veysi Aktürk, Korona virüs şüphesiyle test yaptırdı. Testin pozitif çıkması üzerine Aktürk, tedavi altına alındı.  Tedavisinin 3’üncü gününde olduğunu söyleyen Aktürk, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak herkese uyarıda bulundu. 

Aktürk yaptığı paylaşımda şunları söyledi: 
“Korona virüsle tedavimin 3. günündeyim. Unutmayın, zaferin büyüklüğü mücadelenin zorluğu ile ölçülür. Milleti ve Devleti için canını ortaya koyan nice canların var olduğunu asla unutmayın. İnaniyorum bu mücadelenin kahramanları da geçeni gündüzüne katan, canla başla mücadele veren, evlerine dahi gitmeyen sağlık personeli olacaktır. Üzgünüm, çünkü arkadaşlarımı yanlız bıraktım. Tedavi gördüğüm Hastanede hizmetlisinden Müdürüne, korona servisi hemşire hanım kardeşlerimin yaklaşımlarına, naifliklerine… Hastanesinde aldığı tedbirlerle, kendisine, hastanesine yakışanı yaptıran, sürekli arayip takipte olan değerli başhekimine. Sürekli bilgi halinde olan merkezimizin başhekimine, sağlık müdürlüğümüzün Başkan, Başkan Yardımcılarına, yakından takip eden İl Sağlık Müdürüme ayrı ayrı teşekkür ediyorum. PANİK YOK, UMUTSUZ OLMAK YOK, ÖLMEK YASAK” hep beraber başaracağız. Bana bir şey olmaz deme paylaşın destek verin. Selam Dua ile”



HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER GÜNCEL HABERLERİ

YAĞMUR OTO

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ