Bolu
+20°C
İstanbul
+22°C
Ankara
+23°C

Borazanlar taksi

BİİSTEK.COM

22-01-2020 16:01 Kategori: GÜNCEL | Bölge: Bolu

CHP'Lİ İKİ İSİM'DEN ÖZCAN'A ZİYARET

CHP'Lİ İKİ İSİM'DEN ÖZCAN'A ZİYARET
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"CHP Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Tezcan ile CHP Artvin Milletvekili ve Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti."

Gerçekleşen ziyarette konuşan CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Bolu’da artık sosyal belediyeciliğin hissedildiğini belirterek; “Milletvekilliğinde başarılı çalışmaları yapan şimdide Bolu’da belediye başkanlığı görevini başarıyla yaptığını gördüğümüz değerli belediye başkanımız Tanju Özcan’ı Artvin Milletvekilimiz, Yüksek Disiplin Kurulu Başkanımız Uğur Bayraktutan ile beraber ziyarete geldik. Bolu artık hizmetin ne olduğunu, halka, vatandaşa dokunan belediyeciliğin ne olduğunu görmeye başladı. Sokağa çıktığımızda, vatandaşlarımızla konuştuğumuzda duyduklarımız koltuklarımızı kabartıyor. Türkiye’nin her yerinde Tanju başkanın yaptığı gibi başarılı çalışmalar yaygınlaşacak, yaygınlaştıkça bu çizgi Türkiye’nin kaderini değiştirecek, Ankara’daki genel iktidarı değiştirecek. O büyük davaya da katkı olacak. Sevgili belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz bizleri gururlandırdığı için.” dedi.

Bayraktutan: “Keyifle takip ediyoruz”

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan da konuşmasında Başkan Tanju Özcan ile birlikte aynı dönemde il başkanlığı ve milletvekilliği görevlerinde bulunduklarını söyleyerek, “İl Başkanlığından beri beraber görev yaptığım, parlamentoda omuz omuza yasama görevini yürüttüğüm Tanju başkanımı ilk kez makamında ziyaret ediyorum. 2019 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 5 il, 5 büyükşehir belediyesi alındı. Bunlardan bir tanesi Bolu, bir tanesi de benim seçim bölgem Artvin. Buralarda sosyal belediyeciliğin, bütünleşmenin ne olduğunu gösterdik. O anlamda Bolu’nun hep kenarından geçerdik. Bugünse Bolu halkının hizmet beklediği belediye başkanlığı makamındayız. Başarıları daim olsun diyorum. Keyifle takip ediyoruz ve inanıyoruz ki önümüzdeki dönemde Bolu yapacağı hizmetlerle kendisini kanıtlayan bir belediye başkanıyla özleşecek.” diye konuştu

Özcan: “Onlar Ankara’da her zaman bizim destekçimiz”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise parlamentonun iki başarılı ismini Bolu’da ağırlamaktan büyük mutluk duyduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

“Uzun yıllar birlikte siyaset yaptığım iki arkadaşımı, ağabeyimi burada ağırlamak çok mutlu oldum. Onlar Ankara’da her zaman bizim destekçimiz. Yardımlarını almaya devam ediyoruz. Onlardan çok şey öğrendim siyaseten de. Bugün de güzel temennilerde bulundular. İnşallah Bolu’ya layıkıyla hizmet etmeye çalışacağız. Biliyorum ki ben başarılı olursam onların Ankara’da göğsü kabaracak. Ben kendilerine, şahsım ve Bolu halkı adına nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”



HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER GÜNCEL HABERLERİ

YAĞMUR OTO

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ