Bolu
+20°C
İstanbul
+22°C
Ankara
+23°C

Borazanlar taksi

BİİSTEK.COM

30-05-2020 20:37 Kategori: GÜNCEL | Bölge: Bolu

S plakalı servis araçları dezenfekte edildi

 S plakalı servis araçları dezenfekte edildi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Bolu Belediyesi ekipleri, koronavirüs tehlikesine karşı S plakalı servis araçlarını dezenfekte etti. Her gün binlerce işçiyi fabrikalara taşıyan yaklaşık 350 araç kapsamlı olarak dezenfekte edildi."

Bolu Belediyesi’nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelesi aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda hafta sonu Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan gelen talep doğrultusunda “S” plakalı servis araçları dezenfekte edildi.

Bolu Belediyesi ilaçlama ekipleri, her gün binlerce işçinin bindiği yaklaşık 350 servis aracını virüse karşı kapsamlı olarak dezenfekte etti.

Başkan Fırat teşekkür etti

Dezenfekte çalışmalarını yerinde takip eden Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat, Bolu Belediyesi’nin şoför esnafının her zaman yanında olduğunu söyledi.

Destekleri için Bolu Belediyesi’ne teşekkür eden Fırat, “Birçok sıkıntı yaşamamıza rağmen Bolu Belediyesi her zaman bizim yanımızda oldu. Bugün de tahminen 300 civarında servis aracımızın ilaçlamasını yaptık. Yolcularımız artık güvenle araçları kullanabilirler. Bu desteğinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’a çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER GÜNCEL HABERLERİ

YAĞMUR OTO

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ