Bolu
+20°C
İstanbul
+22°C
Ankara
+23°C

Borazanlar taksi

BİİSTEK.COM

26-03-2019 14:39 Kategori: GÜNCEL | Bölge: Bolu

METİN:''BOLU'NUN İŞİNİ, AŞINI ARTTIRACAĞIZ''

METİN:''BOLU'NUN İŞİNİ, AŞINI ARTTIRACAĞIZ''
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, "Belediye Başkanı olmak için değil; Bolu'ya hizmet etmek için aday olduk. Cumhur İttifakı olarak Bolu’muzun daha yaşanılabilir, refah seviyesi daha yüksek bir il olması için çaba sarf edeceğiz." dedi. "

Metin ayrıca, "Bolu'nun işini, aşını arttıracağız. Sanayi yatırımları, endüstri yatırımları ve turizm yatırımları ile Bolu'da hem istihdamı, hem de katma değeri arttırmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.
Yerel seçimlere 6 gün kala Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, lehine adaylıktan çekilen MHP'li İbrahim Doğan ve Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül ile birlikte Koç Makina, Öztürk Kalıp Makina ve Öziş Kalıp Makine Fabrikası'nı ziyaret etti.  Metin, fabrikalarda işçilere belediyecilik anlayışını, projelerini anlattı, soruları yanıtladı. Metin ayrıca işçilere Bolu'nun ve ülkenin geleceği için sağduyu çağrısında da bulundu.
 

"SEVGİYİ, GÖNÜLLERE GİRMEYİ ESAS ALDIK"
Öziş Kalıp Makina Fabrikası'nda konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, "Belediye Başkanı olmak için değil Bolu'ya hizmet etmek için aday olduk. Cumhur İttifakı olarak Bolu’muzun daha yaşanılabilir, refah seviyesi daha yüksek bir il olması için çaba sarf edeceğiz. Sevgiyi, gönüllere girmeyi esas aldık. Yani sizlerin 'Allah razı olsun' demenizi hedef alan bir anlayışı ortaya koyduk." dedi. 
 

"BOLU'NUN İŞİNİ, AŞINI ARTTIRACAĞIZ"
Bolu'nun işini ve aşını arttırmak istediklerini ve önemli projelerinin olduğunu söyleyen Metin, "Bolu'nun işini, aşını arttıracağız. Sanayi yatırımları, endüstri yatırımları ve turizm yatırımları ile Bolu'da hem istihdamı, hem de katma değeri arttırmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz 5 yılın sonunda ek 10 bin istihdamı sağlamak. Bir başka babayiğit varsa çıksın o da söylesin. Hodri meydan!" diye konuştu.
 

"İŞİ-AŞI DÜŞÜRECEK BİR HAMLE HEPİMİZİ SIKINTIYA SOKAR"
Metin, Koç Makine Fabrikası çalışanlarından da Bolu'nun ve Türkiye'nin geleceğini düşünerek sandığa gitmelerini isteyerek, "Aranızda her hangi bir nedenden dolayı kırgınlığı, kızgınlığı olan varsa bir kez daha düşünmelerini rica ediyoruz. Çünkü bu seçimlerin telafisi yok. Bolu'yu ve Türkiye'yi geriye götürecek, işi-aşı düşürecek bir hamle hepimizi sıkıntıya sokar. O nedenle daha sakin, daha mantıklı, geleceği düşünerek hareket ederseniz seviniriz. Bizim sizlerden arzumuz budur." ifadesini kullandı.
 

DOĞAN: "BOLU'NUN GELECEĞİ İÇİN FATİH BEYLE BERABERİZ"
MHP'li İbrahim Doğan ise işçilerden destek isteyerek "Bolu'nun geleceği için Fatih beyle beraberiz. Hedefleri, projeleri olan biri... Cumhur İttifakı olarak, devletimizi, milletimizi ileriye götürecek projelerimiz var. Desteğinizi bekliyoruz." diye konuştu.



HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER GÜNCEL HABERLERİ

YAĞMUR OTO

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ